,,, 2019 - 2100Jazz

Gå til indhold

Hoved menu:

,,, 2019

Blå Mandag Jazzband - 26. december 2019 (2.juledag)
Et dejligt gensyn med et humørfyldt og velspillende Blå Mandag Jazzband, som denne gang medbragte to herlige sangerinder. Igen i år var fremmødet, humør og stemning i top, og med dejlig trængsel på dansegulvet. Og jazzklubbens sjove julelotteri indbragte kr. 3.009,50 hvor de kr. 9,50 nok er sponsoreret - tak for det.
Paul Harrison & TJ Johnson, Jazz & Blues Special - 16. november 2019
En succesfuld og populær konstellation fra det engelske/danske. Og der var fin stemning og danseglæde fra start til slut.  
En kanongod aften.

Second Line Jazzband, Sverige - 19. oktober 2019
De er altid gode, de har altid nye numre og vi hørte en flot guitar for første gang. Der var fin stemning til et dejligt og underholdende band. Og fremmødet var i top.
Big Butter - 5. oktober 2019
Der blev lyttet og der blev danset. Og bandet fik fortjent stor ros fra publikum.
Igen en rigtig fin aften.
Hans Knudsen Jump Band - 14. september 2019
En fin aften med et dejligt humørfuldt og swingende band. Og vi fik ros for, at klaveret var stemt dagen før - og virkede perfekt.
Papa Piders Jazzband, Sverige - d. 4. maj 2019
En fremragende aften på forårets sidste arrangement - flot fremmøde, stemning og danselyst. Bandet kom alene fra Gøteborg for at spille for os - og sendte os denne hilsen dagen aften: " Nu er vi hemma igen efter en lång och sen resa. Men det går an efter att ha spelat på Österbro JK. Fin lokal med en underbar publik."
Christian Søgaard Trio med Chano Olskær og Kristian Jørgensen - 13. april 2019
En underholdende, flot og fornem aften, hvor vi virkelig oplevede hvad dygtige musikere kan få ud af deres instrumenter- og med flere fantastiske "battles".
  
United Nations Jazz Band - 23. marts 2019
De er altså gode - særdeles velspillende, livlige og med et smittende humør. Igen en herlig aften med højt fremmøde.
Doc Houlinds New Orleans All Stars - 23. februar 2019
Der var et meget flot fremmøde til bandet, som havde måttet banjoen erstatte bassen. Vi fik en dejlig oplevelse af den "ægte" New Orleans lyd og stemningen var i top.
Monique Thomas & Burich - L'Etienne Ensemble - 26. januar 2019
Der var ros fra publikum til bandet og fra bandet til et "godt publikum", som også lyttede opmærksomt. En rigtig vellykket aften med et varieret repertoiere og en dygtig fransk sangerinde. Og der blev danset flittigt.
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu